'1911 Business Hub' Soho House’ta

Türkiye’nin en iyi girişim dostu olan YTÜ Yıldız Teknopark; finansal teknolojiler, oyun, sağlık, mobilite ve sigorta alanında tematik hızlandırma programları açarak girişimleri yatırıma hazır hale getirebilmek adına çeşitli destekler sunmakta olup, önümüzdeki yıllarda da ihracatta rekor rakamlara ulaşmayı hedeflemektedir. Dolayısıyla globalleşmek ve dünyada başta bankacılık, oyun ve mobilite olmak üzere ileri seviyede olduğumuz teknolojilerde ülkemizi bir liman haline getirmek öncelikli gündem maddemizi oluşturuyor.

YTÜ Yıldız Teknopark, unicornların doğuşunu hızlandırmak hatta decacorn büyüklüğüne ulaşacak nitelikli girişimcileri çatısı altında toplamayı amaç edinmektedir. Avrupa, Amerika ve Asya kıtalarında yer alan merkezleriyle girişimcileri yatırımcılarla bir araya getirmenin yanı sıra kendi bünyesindeki firmaların da yurtdışı faaliyetlerine destek olmaktadır.








YTÜ Yıldız Teknopark, girişimcilik ekosistemine kattığı Yıldız Tekno GSYO’nun ardından ‘1911 Business Hub’ ile hem bir kulüp hem de güvene dayalı yatırım fonunu hayata geçiriyor. Yatırımcıların ve girişimcilerin yer aldığı exclusive bir kulüp olan 1911 Business Hub, tüm ekosistemi bir araya getiren bir topluluk olacak. Yatırımcıların nitelikli girişimlerle buluştuğu aynı zamanda sosyal ve iş ilişkilerinin geliştirilebildiği bir kulüp yapısı hakim olacaktır. Kulüpte etkileşim/iletişimin yanı sıra fon aracılığıyla yatırımcıların milyon dolarlık hacme ulaşacak girişimcilerle iş yapma imkânı da sunulmaktadır. 









Neden 1911 Tarihi?

Buradaki ‘1911’ Yıldız Teknik Üniversitemizin de kuruluş tarihini tanımlamaktadır. Üniversitenin 112 yıllık know how’ı teknoloji dünyasına değer katan YTÜ Yıldız Teknopark’ın gücüyle birleşmektedir.